…povodom prvih 10 godina poslovanja…

S izrazitim ponosom gledamo na privih 10 godina tvrtke Tehnoplam d.o.o. Činjenica da posao koji radimo izrazito volimo, prepoznata je od naših kupaca i dobavljača, a omogućila nam je da se planirano i postupno razvijamo, uvijek fokusirani na kvalitetu koju želimo isporučiti.

Servis i ispitivanje stabilnih protupožarnih instalacija, baza je od koje smo krenuli. Vremenom smo povećavali, naša znanja i vještine, naše iskustvo u radu s različitim proizvođačima opreme koje smo sretali na terenu, naša sredstva za rad, a svakako i naš tim.

Projektiranjem i a posebno montažom strojarskih i elektro protupožarnih instalacija krenuli smo nekoliko godina od osnutka u trenutku kad smo osjetili da smo samostalno financijski sposobni završavati projekte koje smo ugovarali. Danas strojarske instalacije radimo kroz povezanu tvrtku Sprinkler montaža d.o.o. koju smo opremili za izvođenje instalacija.

Dobavljači naše tvrtke, renomirani su proizvođači u protupožarnoj industriji, među kojima po pojedinim sustavima (abecednim redom) neke navodimo:

Sprinkler/drencher sustave: Minimax/Viking, Rapidrop, Tyco
 Sustavi vatrodojave: Apollo, Esser by Honeywell, Kentec
 Sustavi gašenja požara plinovima: Kidde Fire Protection
 Sustavi zaštite od požara u kuhinjskim napama: Kidde Fire Protection

Uz ulaganja u edukaciju ljudi, razna certificiranja zaposlenika i tvrtke, ulaganja u opremu za rad, naš radni radni prostor i vozila, ulažemo i u naše poslovne procese pri čemu smo u postupku implementacije normi

 ISO 14001:2015 Sustava upravljanja okolišem
 ISO 45001:2018 Sustavi upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu,
 ISO 27001:2013 Sustavi upravljanja informacijskom sigurnosti,
uz već godinama implementiran sustav upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.

Poslovnu ponudu proširujemo pa smo od ove godine krenuli s projektiranjem i montažama sustava protupožarne zaštite kuhinjskih napa s opremom proizvođača Kidde Fire Protection za WHDR Wet Chemical Fire Suppression System:

http://tehnoplam.hr/usluge/stabilni-protupozarni-sustavi/sustavi-za-gasenje-pozara-u-kuhinjskim-napama/

S navedenom tvrtkom Kidde Fire protection ponosno ističemo suradnju na sustavima gašenja požara plinovima (poput Novec 1230):

http://tehnoplam.hr/usluge/stabilni-protupozarni-sustavi/gasenje-pozara-plinovima/

Nikako ne želimo izostaviti i naš Tehnopatron d.o.o. (www.tehnopatron.hr), servis vatrogasnih aparata, koji zajedno s nama jednakim žarom putuje i sljedeće godine obilježava istu obljetnicu. Vjerujemo u našu budućnost, te kao i dosad kroz fer i iskren odnos prema našim zaposlenicima, dobavljačima i kupcima, veselimo se svakom sljedećem danu. Svim našim dosadašnjim i budućim „suputnicima“ želimo mirnu i sretnu „plovidbu“.

Svima veliko i iskreno hvala
Vaš Tehnoplam d.o.o.

U Zagrebu, 2019